BÜYÜKLÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmaktır.

Misyon: Beden,zihin,ahlak ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere,hür ve bilimsel düşünme gücüne,geniş bir dünya görüşüne sahip,insan haklarına saygılı,kişilik ve teşebbüse değer veren,topluma karşı sorumluluk duyan;yapıcı yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek. İlgi,istidat ve kabiliyetini geliştirerek gerekli bilgi,beceri,davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak. Böylece,bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak;öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı,seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.05
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: öĞRETMENLERİMİZ İÇİN ATAKUMDAN OKULUMUZA 1 ADET SERVİS BULUNMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ilk mezunlarımızı verdiğimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılında 24 öğrencimiz bir üst ortaöğretim kurumuna yerleşmişir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2020-2021 Eğitim öğretim yılında E-twinnig kapsamında kalite etiketi kazanmıştır.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılında Büyüklü ortaokulu bünyesinde 24 öğrenci ile 5. sınıflarda eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında toplam 37 öğrenci ile devam etmektedir.

WEB - https://buyukluiho.meb.k12.tr

Adres - YENİ BÜYÜKLÜ MAH. SAMSUN CADDESİ CAD. BÜYÜKLÜ IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 418 İÇ KAPI NO: 1 TEKKEKÖY / SAMSUN

Yerleşim Yeri - MAHALLE(KÖY)

Ulaşım BÜYÜKLÜ MAHALLESİNE TEKKEKÖY´DEN YARIM SAATTE BİR OLMAK ÜZERE DOLMUŞ HATTI BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 30 KM , İLÇE MERKEZİNE 11 KM